Събуждам се. Денят просветва в синьо,
червено, жълто, после в резеда.
Подобно сън щастлив край мене мина,
понесъл свойта крехка свобода.
Живея го, усещам и празнувам
във всеки час, минута, всеки миг,
назад завърна ли се, се вълнувам
и търся и намирам общ език.
© Милена Френкева Все права защищены