11 янв. 2009 г., 07:14

... Щастлив финал... 

  Поэзия
621 0 0

 

Съдбата си в ръце

не можеш ти да хванеш.

Не можеш ти 

мига да промениш.

Ако в тоя миг 

си ти щастлива,

знай, в следващия миг

е друг щастлив.

Недей мига

на другите отнема,

не можеш ти

да бъдеш егоист.

Може много ти да искаш,

но не можеш

света да промениш.

Затова живей

и страдай, и люби се,

до край използвай своя миг.

И със усмивка

за финала приготви се,

защото друг след тебе,

ражда се със вик.

С. П.

© Стойчо Пеев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??