31 мая 2007 г., 19:57

Щастлив миг 

  Поэзия
612 0 1
                                 ЩАСТЛИВ   МИГ

              ФОТЬОЙЛЧЕТО   ЛИ   МАЛКО,
              ТЕБ И МЕН  НЕЖНО  СБРА?!... 
              ДНЕС    ДВАМА    В   НЕТА
              ПОЛИТАМЕ, МЕЧТА...

              УСЕЩАМ    ДЪХЪТ    ТИ,
              ДУШАТА ЩАСТЛИВА
              И  ОБИЧТА НИ ЧИСТА,
              В  РАДОСТ ПРЕЛИВА.

              РЪЦЕТЕ НИ В МРАКА,
              ДОКОСВАТ СЕ МИЛО
              И ГНЕЗДОТО ДОМАШНО,
              ЩАСТЛИВ  МИГ  ДАРИЛО...

              МИГОВЕ  ЛИ, МИГОВЕ
              ПАК ОСТАВЯТ  СЛЕДА...
              ДАЛИ  СЛЕД  РЕД  ГОДИНИ,
              ЩЕ  ПОМНИМ  И ТОВА?...

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??