30 янв. 2024 г., 20:46

Щастлив понеделник 

  Поэзия
106 0 2

Понеделник, значи днес,

даже гледам с интерес,

но работния процес

ще е смесен с много стрес.

 

Но на стреса пък напук

още съм щастлива тук,

най-неделния ми свят

пръска весел аромат.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??