13 нояб. 2020 г., 12:29

Щастлива лава 

  Поэзия
234 0 6

Мъглата е преодоляна,

че в огнен цвят я устремих,

блести като пламтяща пяна

и си играе с моя стих.

 

Ноември – жаден за промяна,

студът на топло го завих,

щастлива лава съм – засмяна,

морето с лятото изпих.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??