31 дек. 2021 г., 12:19  

Щастлива можеш и да си без мен 

  Поэзия » Любовная
627 1 6

Едва ли ти ще чуеш моя глас.

Туптежът на сърцето е притихнат.

Как искам аз да видя в този час

лика ти бял и хубав, и усмихнат.

 

Мечтая все да греят две очи,

да спуснеш меко дългите коси.

Но всичко в теб за мен сега мълчи

и толкова далеч от мене си.

 

Душата ми, макар и без покана,

към теб ще полети над планини.

Ще те целуне тя, не ще остана -

за миг поне за мене си спомни.

 

Щастлива можеш и да си без мен.

Празнувай днес ти своя ден рожден.

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??