26 нояб. 2022 г., 14:24

Щастлива съм 

  Поэзия » Любовная
193 0 0

Щастлива съм с теб любов

забравям да говоря само

изключвам да мисля бавно

опасностите ме дебнат бързо.

Щастлива съм да бъда с теб любов

трудностите ме амбицират

възможностите ме препират

колебанията не ме спират.

Щастлива съм до теб любов

сърцето чува твоят стон

ритъмът улавя се в шансон

мелодията пее във синхрон.

Щастлива съм любов

дълго пазих хармонията жива

продължително съм пестелива

притеснявам се красива.

 

Диана Ахмакова

© Diana Ahmakova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??