Щастлива съм с теб любов
забравям да говоря само
изключвам да мисля бавно
опасностите ме дебнат бързо.
Щастлива съм да бъда с теб любов
трудностите ме амбицират
възможностите ме препират
колебанията не ме спират.
Щастлива съм до теб любов
сърцето чува твоят стон
ритъмът улавя се в шансон
мелодията пее във синхрон.
Щастлива съм любов
дълго пазих хармонията жива
продължително съм пестелива
притеснявам се красива.
Диана Ахмакова
© Diana Ahmakova Всички права запазени