9 дек. 2010 г., 16:23

Щастлива съм - сълза 

  Поэзия
430 0 1

ЩАСТЛИВА  СЪМ - СЪЛЗА

 


 

Камбанен  звън  в  душата  ми  звучи.

Мелодия  -  сърцето  подлудява.

Лотос  и  жарава в  мене  заискряват.

Духът ми  буден  мълчешком  крещи.



 

Заспали  чувства  в  мен  бушуват.

Надигат  се  със  приливна  вълна.

Птиците  във  утро  ме  събуждат,

заиграват  танца  на  -  дъжда.

 


 

Вглъбявам  се  във  мислите  на  тишината.

Истина  и  откровение  търся  в  любовта.

Раждам  се  кралица  -  с  мен  е  младостта.

Към изгрева политам - щастлива съм... сълза.

© Крисимира Найденова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??