7 апр. 2023 г., 13:47

Щастливите хора 

  Поэзия » Другая
374 3 7

Щастливите хора достигат свободния дух,

душите им щедри не носят чернилка през дните,

летят през живота подобно на пролетен пух,

ще кажете- сякаш събират от всичко трохите.

 

Но те им засищат душата  в деня и нощта,

не жаждат за много, красиво и просто живеят.

Щастливите хора са малко, но те са мечта.

Не влизат в калъп и греят, неистово греят.

 

Аделина Колева

© Аделина Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??