25 окт. 2023 г., 19:34

Щастливо пътуване 

  Поэзия
172 1 1

От всяка твоя дума мълчалива,

която грее и попива в мене,

прашец събирам, за да полетя.

Дали съм пеперуда, но щастлива,

душата ми сияе, а не стене

и вечно ще пътува в любовта.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Лети, пеперудке и носи любовта на крилете си!
Предложения
: ??:??