Ще идвам с пролетите слънчеви,
ще ме сънуваш знойно, замечтано,
ще ме желаеш лудо, влюбено,
ще бъда в теб пламтяща рана...
Ще ме откриваш в лятото солено,
в звездите, в мигове на уж-любов,
ще търсиш в цялата Вселена,
ще питаш: Къде си, моя истинска любов?...
Ще чакаш нощите коси да спуснат,
ще искаш да се връщам със Луната,
ще плуваш в спомени далечни,
ще Съм, живота ти, мига, Съдбата...
Ще бъда твоето копнение,
ще бъда недостигната мечта,
ще бъда огън, жар и откровение,
във всички твои мигове на самота!...
Ще бъда!!!...
© Вероника Валери Все права защищены