Jan 11, 2008, 3:17 PM  

Ще бъда 

  Poetry » Love
1021 0 5

 

Ще идвам с пролетите слънчеви,

ще ме сънуваш знойно, замечтано,

ще ме желаеш лудо, влюбено,

ще бъда в теб пламтяща рана...

 

 

Ще ме откриваш в лятото солено,

в звездите, в мигове на уж-любов,

ще търсиш в цялата Вселена,

ще питаш: Къде си, моя истинска любов?...

 

 

Ще чакаш нощите коси да спуснат,

ще искаш да  се връщам със Луната,

ще плуваш в спомени далечни,

ще Съм, живота ти, мига, Съдбата...

 

 

Ще бъда твоето копнение,

ще бъда недостигната мечта,

ще бъда огън, жар и откровение,

във всички твои мигове на самота!...

 

Ще бъда!!!...

© Вероника Валери All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??