7 окт. 2010 г., 19:46

Ще дойде ден 

  Поэзия
747 0 3

Ще дойде ден, повярвайте ми, хора!
Желанието ни за по-добро ще е само спомен отминал и във миналото той заминал.

Животът още ни е длъжен!
След мрака - слънце засиява.
След всеки залез - изгрев засиява.
След трудните зимни студове с дъх цветен пролетта ни гали.
Затуй надежда не губете!
Човешкото у себе си пазете!
В мечтите ни живее красотата, лети духът и търси свободата.

Ще дойде ден, повярвайте ми, хора!

© Красимир Стефанов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??