13 дек. 2008 г., 11:58

Ще дойдеш ли 

  Поэзия » Любовная
725 0 8
Ще дойдеш ли при мене като вятър,
да разпилееш лудо пак косите ми,
ще тръпне ли в лудешки танц душата,
като отронен лист завихрен във очите ти.

Ще дойдеш ли при мен като стихия,
за да оставиш в мен следите си,
ще сме подвластни на една магия,
свободни, диви и до болка истински.

Ще дойдеш ли при мен сега - когато
със теб съм изтъкана нежност,
ще ми дариш ли ново топло лято
и мигове превърнати в безбрежност.

© Евдокия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??