22 июл. 2007 г., 17:46

Ще избягаш ли от мен? 

  Поэзия
805 0 3
НАИСТИНА ЛИ ИСКАШ ДА ИЗБЯГАШ,
ОТ ТОВА, КОЕТО ВЕЧЕ ПОЗНАВАШ?
НАИСТИНА ЛИ НЕ СИ СКЛОННА ДА ПРИЕМЕШ
ОНОВА, ЗА КОЕТО ВЕЧЕ СТРАДАШ?
НАИСТИНА ЛИ МОЖЕШ ДА СЕ ПРИМИРИШ
И ДА СЕ СКРИЕШ ОТ ТОВА, КЪМ КОЕТО КЛОНИШ?

ИМАШ МЕ,
ЗАЩОТО НЕЩО ЛИПСВА В ЖИВОТА ТИ!
ИМАШ МЕ,
КАТО ДАДЕНОСТ И НЕЩО ПОВЕЧЕ!
ИМАШ МЕ,
НЕ ЗАЩОТО АЗ СЪМ СЛОЖНА!
ИМАШ МЕ,
ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО ПРЕДПОЛАГАШ!

НАИСТИНА ЛИ ИСКАШ
ДА БЯГАШ,
ДА СЕ КРИЕШ,
ДА СТРАДАШ,
ДА НЕ КАЗВАШ,
ДА СЕ САМОНАКАЗВАШ,
ДА НЕ МИ ПОКАЗВАШ?

НАИСТИНА ЛИ ИСКАШ
ДА НЕ ЗАПАЗИШ МИСЛИТЕ,
ДА НЕ СПОДЕЛИШ ПРЕЖИВЯНОТО,
ДА НЕ ИЗЖИВЕЕШ НОВОТО,
ДА НЕ ЗАБРАШИШ СТАРОТО,
ДА НЕ ПОМНИШ МИНАЛОТО?

НАИСТИНА ЛИ ИСКАШ
ДА НЕ СЪМ ЧАСТ ОТ ТЕБ,
ДА НЕ СЪМ ДО ТЕБ,
ДА НЕ ТИ ПОМАГАМ,
ДА НЕ ТЕ НАРАНЯВАМ,
ДА НЕ СТРАДАМ,
ДА НЕ ТИ ГО ПРИЧИНЯВАМ?

НАИСТИНА ЛИ
МОЖЕШ ДА ЗАБРАВИШ?
НАИСТИНА ЛИ
МОЖЕШ БЕЗ МЕН ДА СЕ СПРАВИШ?
НАИСТИНА ЛИ
МОЖЕШ В МИНАЛОТО ДА ЖИВЕЕШ?
НАИСТИНА ЛИ
БЕЗ МЕНЕ МОЖЕШ ДА СЕ СМЕЕШ?

© Вяра Ангарева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??