2 февр. 2005 г., 00:32

Ще изгорим за да светим 

  Поэзия
853 0 0

Проникваш със скоростен влак в тунела на свойта реалност.
С моя влак – насрещно движещ се, ще се разминат само в миг.

ИСКАМ

да предизвикам сблъсъка им:

 

ЗАТОВА


ще акупунктират времето,
стрелите на Купидона;
ще компресирам въздуха;
ще се превърна в светещ знак,
за да обърна семафора
на надеждите и на мечтите;
ще инвокирам името ти;
ще провокирам съдбата;
ще събера двете линии

на живота ни в една...

ПОСЛЕ

ще изгорим з
а да светим...

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??