Да измисля дума трябва,
да е истинска стихия,
да усетиш как те грабва.
По-конкретна от Магия.
Да е с десеторна сила,
че Магия ми слабее.
Моят ден рожден отмина,
а го свързвах точно с нея.
Телефонът ми зацикли
с поздрави като лавина.
Уж със сцената съм свикнал,
но това си бе картина.
То не бе магия. Чудо!!!
Сякаш, че съм специален.
Аз обаче, с пот се трудих...
Бях с честитките подпален.
Този ден не бе Магия.
Думата ще я сменя
с нова, истинска стихия.
Нека е - БЛАГОДАРЯ!!!
© Валентин Йорданов Все права защищены