4 апр. 2007 г., 08:39

Ще ме напуснеш 

  Поэзия
590 0 1
Знам, ще дойде този ден,
когато ти ще си заминеш!
Ще вдигнеш куфара си уморен
и бегло "сбогом" ще прошепнеш.

Знам, ще дойде и денят студен,
когато ти ще ме забравиш!
Може би си поигра със мен.
Тайно знаех, че ще ме напуснеш!

Знам, отново ще боли отляво,
когато съм сама в нощта!
Ще стигам даже до безумство,
без теб пропадам в неизвестността!


© Елена Мирчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??