25 мая 2007 г., 11:00

Ще ме пожелаеш ли 

  Поэзия
874 0 6
 

Ще ме пожелаеш ли

 

Ще ме пожелаеш ли,

когато видиш, че съм друга,

когато чакам друг да ме потърси,

когато не съм при теб, а уж съм тука,

замечтана по чужди думи, ласки и ръце.

 

Ще ме пожелаеш ли,

когато видиш, че не съм онази,

готова винаги за среща с теб жена,

която иска с усмивки да те сгази

и с действия, и думи да те накара да повярваш в любовта.

 

Ще ме пожелаеш ли,

когато видиш ме щастлива

от чужди целувки, ласки и слова?

Ще ме пожелаеш ли, кажи?

Ако е "ДА" - трябва да си спра любовта,

защото леко си отива,

почукала на чуждата врата,

отворили й и тя на прага се оглежда...

Пожелай ме!... и ще я спра веднага,

от вратата ще я върна цяла.

Пожелай ме и ще бъда само твоя,

но от хиляди мъже мечтана...

© Суси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??