23 мая 2018 г., 11:17

Ще ми се! 

  Поэзия
293 2 3

Красив е! Красив е месец май!

Слънце, дъжд и дъга!

Шарен, шумен и млад!

Не искам да свършва този прекрасен парад!

В душата ми прилазва хлад

и не малко тъга...

Не ми се ще да си тръгвам сега!

Не ми се ще да си тръгвам така!

Ще ми се да прегърна шарен букет

и с усмивка да продължа напред!

Към юни! Към топлите дюни!

Или към върховете, където се прегръщат ветровете!

 

© Маргарита Ангелова Все права защищены

По-ме тегли към върховете! Може да са ветровити, ама има прегръдки! :)

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??