3 сент. 2009 г., 14:54

Ще ми стане много тъжно 

  Поэзия
529 0 0

Ще ми стане много тъжно,

ако някога ти без любов

                          ме погледнеш.

Ще заприличам на птица ранена,

ще ми бъдат крилете скършени.

Ще бъда като дърво мъртво

                          и обгорено,

от сълзи ще ми преливат очите.

 

Ще ми стане много мъчно,

ако някой ден само минеш

                           край мене

и твоите очи не ме погледнат

и ти не разбереш,

че те обичам още...

 

© Ваня Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??