Ще ми стане много тъжно,
ако някога ти без любов
ме погледнеш.
Ще заприличам на птица ранена,
ще ми бъдат крилете скършени.
Ще бъда като дърво мъртво
и обгорено,
от сълзи ще ми преливат очите.
Ще ми стане много мъчно,
ако някой ден само минеш
край мене
и твоите очи не ме погледнат
и ти не разбереш,
че те обичам още...
© Ваня Всички права запазени