22 мар. 2011 г., 09:57

Ще мине време... 

  Поэзия » Любовная
672 0 2

Ще минат дни и месеци,
години може би ще отлетят.
Но споменът за нашата любов
в сърцето ще е кът.

Ще трябва много време
спомените да се заличат,
и истински да те забравя,
а да не присъстваш и в съня.

Ще ми коства много сили
някой нещастието ми да заличи,
защото празнината в сърцето ми,
способен да я запълни,
ще си само ТИ!

Така че там ще зее яма
от моята несбъдната мечта,
от моето сърце разбито,
от болките на любовта!

Не страдам аз за любовта,
а за това, че истински не ме разбра!!!

Че остави в мен трайна следа,

а в твоята душа за мен няма капчица тъга...

© Елена Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??