15 июл. 2011 г., 12:14

Ще намеря някой 

  Поэзия » Любовная
596 0 2

Ще намеря някой, който ме обича,
със усмивка да ми подари звезда,
някой, който без да ми се врича,
да дойде с мен дори и в пропастта!
Аз не искам много, искам само
нежна, топла, палеща ръка,
силата на мъжкото му рамо
и на ден по глътчица вода,
и една усмивка сутрин,
чисти, огнени лъчи,
всеки залез, всяко утро
в искрените му очи.

Ще го намеря и ще го обичам,
всеки бивш ще е в графа "преди",
ще съм с него, без да му се вричам,
ще му отдам годините си... и дано си ти!

© Любимата Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??