13 нояб. 2012 г., 12:43

Ще направя всичко, за да си щастлива 

  Поэзия » Любовная
783 1 1

Ще направя всичко, за да си щастлива,

дал съм ти сигурна гаранция в аванс.

Любов сме и мигове богати с обич,

приказно красиви в скромен тих нюанс.

 

Само ти познаваш явната ми същност,

очите ми – най-светлото послание,

думите ми – чудесно откровение,

мислите ми – допир от разстояние.

 

Ще те любя, като че ли за последно,

с душите си ще творим и ще успеем.

Ще горим и ще бъдем по райски вечни,

без умора прекрасно ще си живеем.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??