11 мая 2015 г., 18:39

Ще останеш 

  Поэзия » Любовная
342 0 0

Ще останеш завинаги там -
на един смачкан лист
във второто чекмедже на шкафа
до леглото.

Ще си малко по-добър,
на моменти романтичен,
понякога чак до прекаляване.

Ще си моя страст, приятел
и най-опасен враг,
всеки път спрямо мене
ще се променяш.

Но най-вече от всичко
ще си малко повече мой,
някак безкрайно за теб нетипично.

Ще останеш повече мой там -
на един смачкан лист
във второто чекмедже на шкафа
до леглото.

© Дани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??