25 окт. 2024 г., 07:07

Ще открадна сърцето ти 

  Поэзия » Любовная
97 3 0

     

   Ще открадна сърцето ти

 

Всички мисли и мои желания

ще изпратя до теб някой ден,

тези мили и нежни признания

ще получиш ти само от мен.

 

С любовта си безкрайно красива

ще открадна сърцето ти аз.

Пролетта ще се върне прекрасна

и вълшебна ще бъде за нас.

 

Във небето ще светят звездите

златни, чудни,  безкрайно добри!

Ще целувам, целувам очите,

подарили ми всички мечти.

 

Ще се смее луната огромна –

много жълта, красива в нощта!

Ще обичам, обичам неземно

всяко чувство във твойта душа!

                 Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??