25.10.2024 г., 7:07 ч.

Ще открадна сърцето ти 

  Поезия » Любовна
93 3 0

     

   Ще открадна сърцето ти

 

Всички мисли и мои желания

ще изпратя до теб някой ден,

тези мили и нежни признания

ще получиш ти само от мен.

 

С любовта си безкрайно красива

ще открадна сърцето ти аз.

Пролетта ще се върне прекрасна

и вълшебна ще бъде за нас.

 

Във небето ще светят звездите

златни, чудни,  безкрайно добри!

Ще целувам, целувам очите,

подарили ми всички мечти.

 

Ще се смее луната огромна –

много жълта, красива в нощта!

Ще обичам, обичам неземно

всяко чувство във твойта душа!

                 Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??