23 мая 2006 г., 08:55

Ще позволиш ли 

  Поэзия
780 0 2

Ще позволиш ли да обичам,

потънала във твойте ласки

и нощем името да сричам,

изгаряща от нежни страсти?

 

Ще позволиш ли да се върна

и  да намеря път към теб?

Живота ти ще преобърна

и няма да допусна после... след.

 

Ще позволиш ли тебе да докосна

със своята магическа ръка?

Към теб ще тичам по тревата росна

обляна от красивата дъга.

 

Тогава ще си мой и ничий друг,

но можеш ли ти да се примириш?

Аз няма да съм вечно тук

но моето сърце в ръце си ще държиш.

© Зл Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??