4 авг. 2011 г., 06:54

Ще разпилея и теб 

  Поэзия » Любовная
518 0 2

Понякога се озовавам в нечий живот,

без да знам защо и как,

но знам, че това е правилно и

сякаш това, което ми е липсвало,

изведнъж се появява.

Не очаквам нищо, но получавам много,

Сякаш получавам огромен подарък,

който не съм очаквала.

Говоря за теб като за подарък,

не ти ли харесва?

Извинявай!

Но знаеш ли....

никога не съм успявала

да оценя подаръците,

които съм получавала.

Никога не съм ги искала или пазила,

разпиляла съм ги всичките.

Ще разпилея и теб.

© АвАнА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??