25 сент. 2010 г., 19:43

Ще рискуваш 

  Поэзия
795 0 0

Поглеждаш ме, добре ме оглеждаш,

красива, властна и силна жена,

страхуваш се, да -

ти търсиш леки и лесни жени

за по нощ, за по две;

когато ме гледаш, се страхуваш ти,

но искаш с мен да рискуваш, нали!!!

 

Знаеш - за мен всичко ще ти взема,

ще започна с твоята душа,

знаеш, че с мене рискуваш да си беден

от любовни подвизи в нощта.

 

Търсиш в нощта леки жени,

но погледът ти все към мене лети -

страхуваш се, нали?

Те са ти лесни,

нищо не искат,

но знаеш - с мен няма да е така.

Единственото, което ще ти взема, е ценно - да,

то е любовта.

Знаеш, че струвам много и се боиш от това,

че струвам твоята душа!!!

Но ще рискуваш, знам това!!!

 

 

 

 

© Нона Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??