20 нояб. 2008 г., 22:52

Ще се промениш 

  Поэзия » Любовная
398 0 0
Пред луната плачеш,
пред слънцето мълчиш.
Знам, че друго чакаше,
сега не щеш да си простиш.
Ако можеше да видиш вчера,
ако можеше да знаеш днес,
пак ли щеше да тъгуваш
или щеше да го понесеш?
Може би ще се научиш,
знам, че ще се промениш.
Вече ти ще се преструваш,
вече ти ще нараниш...

© Миро Чакъров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??