Nov 20, 2008, 10:52 PM

Ще се промениш 

  Poetry » Love
418 0 0
Пред луната плачеш,
пред слънцето мълчиш.
Знам, че друго чакаше,
сега не щеш да си простиш.
Ако можеше да видиш вчера,
ако можеше да знаеш днес,
пак ли щеше да тъгуваш
или щеше да го понесеш?
Може би ще се научиш,
знам, че ще се промениш.
Вече ти ще се преструваш,
вече ти ще нараниш...

© Миро Чакъров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??