20 nov 2008, 22:52

Ще се промениш 

  Poesía » De amor
396 0 0
Пред луната плачеш,
пред слънцето мълчиш.
Знам, че друго чакаше,
сега не щеш да си простиш.
Ако можеше да видиш вчера,
ако можеше да знаеш днес,
пак ли щеше да тъгуваш
или щеше да го понесеш?
Може би ще се научиш,
знам, че ще се промениш.
Вече ти ще се преструваш,
вече ти ще нараниш...

© Миро Чакъров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??