Тъжно плачат
моите очи -
днес погребах
спомен и мечти.
Любов...
Красива, неизживяна,
изгаряща и страстна -
блян красив!
Допуснах те до
себе си - но
ти ме промени,
надхвърли моите
мечти.
Не ме вини...
Прости, Любов!
Ще се сбогувам
с целувка...
Целувка нежна
и гореща:
един до друг,
лице в лице.
Целувка луднала
сърцето - пропита
със сълзи...
Прости!
Душата
ми
крещи...
© Маргарита Георгиева Все права защищены
Понякога се случва и така,
но животът продължава
и нова надежда пътя земен огрява,
отново слънце се ражда в нашите дни,
и политат към бъдното нови мечти!
ПОЗДРАВИ!