22.11.2009 г., 23:30 ч.

Ще се сбогувам с целувка 

  Поезия » Любовна
826 0 10

Тъжно плачат

моите очи -

днес погребах

спомен и мечти.

Любов...

Красива, неизживяна,

изгаряща и страстна -

блян красив!

Допуснах те до

себе си - но

ти ме промени,

надхвърли моите

мечти.

Не ме вини...

Прости, Любов!

Ще се сбогувам

с целувка...

Целувка нежна

и гореща:

един до друг,

лице в лице.

Целувка луднала

сърцето - пропита

със сълзи...

Прости!

Душата

               ми

                     крещи...

 

 

© Маргарита Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??