Ще се влюбя отново,
ще се усмихвам и аз,
ще галя всяка тревичка,
ще дарявам с любов всеки цвят...
Ще се влюбя отново!
Ще изградя своя си свят!
Но няма да се моля и ти да си там!
Пускам те на свобода!!!
Но ще бъда свободна и аз!
07.02.2008г.
© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены
И отново-много хубав стих!