Nov 13, 2008, 12:16 AM

Ще се влюбя отново... 

  Poetry » Other
823 0 23

Ще се влюбя отново,

ще се усмихвам и аз,

ще галя всяка тревичка,

ще дарявам с любов всеки цвят...

 

Ще се влюбя отново!

Ще изградя своя си свят!

Но няма да се моля и ти да си там!

Пускам те на свобода!!!

Но ще бъда свободна и аз!

07.02.2008г.

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??