13.11.2008 г., 0:16 ч.

Ще се влюбя отново... 

  Поезия » Друга
815 0 23

Ще се влюбя отново,

ще се усмихвам и аз,

ще галя всяка тревичка,

ще дарявам с любов всеки цвят...

 

Ще се влюбя отново!

Ще изградя своя си свят!

Но няма да се моля и ти да си там!

Пускам те на свобода!!!

Но ще бъда свободна и аз!

07.02.2008г.

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??