14 нояб. 2009 г., 12:47

Ще се връщаш отново... 

  Поэзия » Любовная
665 0 2

Ти си тръгваш сега,

аз ти махам с ръка

и те моля през сълзи - върни се!

Аз те търсих сама

и открих любовта,

но тръгваш с нощта - обърни се!

 

Ще отидеш далеч,

обичта с щит и меч

за тебе ще пазя, любими!

И на всеки адрес

ще започна от днес

да те търся докрай. Прегърни ме

 

да ме пари дъха,

да усетя кръвта

как във вените буйно пулсира.

Твойта силна ръка

да изтрие скръбта,

този миг цял живот да не спира!

 

Очи във очи!

Всеки плах ще мълчи

любовта между нас да не плаши,

за да няма сълзи

и тъга да горчи,

тези мигове все да са наши!

 

Да те имам до мен,

да си мой всеки ден,

да споделяме радост и грижи!

Ти напред устремен,

аз до теб всеки ден -

все така младостта да се ниже!

 

Ти си тръгваш сега,

но щом мине нощта,

ще се върнеш отново усмихнат.

Във очите сълза ще проблесне едва,

мойте длани във твойте ще стихнат.

 

Ще се връщаш при мен

и така всеки ден

ще живеем със обич и радост,

но щом мине нощта,

ще оставам сама

и ще чакам със своята младост.

 

© Мария Мирчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??