25 февр. 2011 г., 10:43

Ще се върнеш ли 

  Поэзия » Любовная
577 0 0

Плача денем и нощем сега!
Плача, когато остана сама!
Опитвам се да ти намеря
                   заместители,
но те се превръщат в мои
                   поробители!
Опитвам се липсата ти да
                   превъзмогна
и с тъгата да се преборя...
                    но не мога!

Ще се върнеш ли?
                             Кажи!
Ще върнеш ли радостта
                    в моите очи?
Ще върнеш ли топлината
                   в сърцето ми
и усмивката на лицето ми?
Ще върнеш ли страстта
                   в гърдите
и блясъка в очите?

Ще се върнеш ли?
                  Кажи ми!
Че целувките от други
                 са горчиви!

© иреМ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??