25 янв. 2015 г., 13:23

Ще съм аз, нали?! 

  Поэзия » Другая
563 0 0

ЩЕ СЪМ АЗ, НАЛИ?!

Аз не плача! Дъжд навън вали!
Мокри ме във здрача... Гали, а боли!

Аз не плача! Той... ще превали!
Ще засиля крачка... Ще се скрия ли?!

Аз не плача! Само... дъжд вали!
Няма минувачи! Няма и коли!

Аз не плача! Нощ е вън. Вали!
Ако нещо знача... ще съм аз, нали?!

 

 

© Даниела Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??