28 нояб. 2023 г., 23:02

Ще съмне 

  Поэзия » Другая
155 2 1

Когато огънят на спомена те топли,

със съчки от най-силните мечти,

а пухкавият сняг на Истините

над сивите илюзии вали...

 

Когато се усмихваш на съдбата,

дори да ти се мръщи и боли...

А топлата прегръдка на приятел

е път по който вярата върви...

 

Когато чашите на миналото, бъдещето

напълни с виното пенливо на мига.

В най-тъмните съмнения ще съмне

и ще изгрее свобода...

 

© Веселка Стойнева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??