Когато огънят на спомена те топли,
със съчки от най-силните мечти,
а пухкавият сняг на Истините
над сивите илюзии вали...
Когато се усмихваш на съдбата,
дори да ти се мръщи и боли...
А топлата прегръдка на приятел
е път по който вярата върви...
Когато чашите на миналото, бъдещето
напълни с виното пенливо на мига.
В най-тъмните съмнения ще съмне
и ще изгрее свобода...
© Веселка Стойнева All rights reserved.