21 февр. 2009 г., 09:06

Ще те чакам... 

  Поэзия
997 0 1

Ще те чакам...

Виолетово огледало, над черна нощ, отрази заспало тяло в нежни обременености...

 

Ще те чакам с кана лед, разсипана по мойто тяло.

Със звуци нежни като пролетна роса.

Ще те чакам като умрял от мразовито бяло.

Досети се! Аз съм там и пея песента…

 

Ще те чакам с палитра от ярки цветове.

Със сянката, която тебе затъмни.

Ще умирам чакащ твойте дарове.

Досети се! Съживи ме и в мене ти пламни…

 

Освети ми таз сянка... аз те чакам.

Приказката, наша, припомни си -

Целуни ме, събуди ме... аз те чакам.

Кана лед те чака, разсипана по мойто тяло!

© Ангел Ангелов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Някаква сладка тръпка минава по тялото, докато чета това... Страхотно е
Предложения
: ??:??