28 апр. 2010 г., 19:18

Ще те чакам там 

  Поэзия » Любовная
622 0 0

        Ще те чакам там

В студената стая търся те аз.
Твойте чехли вечер обувам.
Топли ме бялата ти блуза,
на щастлива се преструвам.

Ходя на любимите места.
И със снимката ти разговарям.
Питам се - в какво сгреших?
Бавно от любов изгарям.

Тъжни са и нашите дървета.
Пейката за двама е самотна.
На брега не си със мен.
Дамата ти е страхотна.

Снощи в облаците бели
твоето лице видях. Ти бе сам.
С нашето море говорих.
А на кея - други бяха там.

Пуст и дълъг е за мен деня.
Вечер със мечти заспивам.
Сутрин рано ставам с теб.
Със сълзи бутилката допивам.

Очите твои вечно търся.
Ще те чакам ще се върнеш, знам.
Любовта ни друга как ще заличи?
На кея ще съм! Ще те чакам там!

© Пепа Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??