22 дек. 2019 г., 20:10

Ще те хваля 

  Поэзия » Другая
675 1 0

Ще те хваля и ще пея, 

за теб Исусе, аз живея, 

ще те хваля, ще те славя, 

няма никога да те забравя...

 

Сърцето ми за теб тупти, 

могъщ и силен Бог си ти, 

ще те хваля, всеки ден, 

защото знам че си до мен... 

 

Защото никога не ме оставяш

и с чудните си дела се прославяш, 

ще те хваля всеки ден и час,

ще ти казвам, колко те обичам аз... 

 

Ти си моето истинско утешение, 

на душата даде ми спасение, 

затова ще те хваля и ще пея,

защото в твоето присъствие живея... 

 

Само с теб Исусе, единствено се утешавам

и никога от пътя ти не искам да се отклонявам,

сърцето ми за теб, до края ще тупти, 

велик Господ и мощен си ти... 

 

И ще те хваля до край, ще те славя, 

няма никога Исусе, аз да те оставя, 

защото на душата даде ми спасение, 

ще те славя и издигам вечно с хваление.

© Виктория Йолова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??