10 мая 2009 г., 09:33

Ще те намеря 

  Поэзия
607 0 5

                      Ще те намеря

 

 

                                 Днес времето е блудкаво без тебе.
                                 Добрите думи превърнаха се в нищо.
                                 Сърцето ми е будно, но е съкрушено.
                                 Все няма кой да пали моето огнище.

                                 Ще те намеря! Чуваш ли? Ще те намеря!
                                 На края на Света, в началото на другия.
                                 И все едно дали небето злобно ще трепери,
                                 или в морето златните звезди ще плуват.

                                 Ти трябваш ми! Разбираш ли? Не дишам,
                                 когато няма те до мен през зимите.
                                 Омръзна ми все тъжно да въздишам.
                                 Ще те потърся още сто години!

© Димена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??