12 июн. 2012 г., 23:56

Ще те нарисувам 

  Поэзия » Любовная
949 0 1

ЩЕ ТЕ НАРИСУВАМ                      

 

Искам да те нарисувам

не със молив, не със четка....

                                   Вл. Башев

 

Как искам                                         

да те нарисувам,                             

но не на лист                                    

и не със молив.                               

Не мога                                             

на мъртвата хартия да те сложа –

Ти си тъй жива...                             

С очи затворени                              

те срещам,                                       

целувам косите ти,                         

прегръщам раменете –                   

тъй хубава си...                              

Ще те нарисувам                            

в душата си...                                               

Със спомен.                                    

 

19.05.2012

© Димитър Ганев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??